Trápí vás drobné vrásky? Víme, jak se jich zbavit!

Vrásky jsou naprosto přirozené, to všichni víme. Ale já osobně se vráskami nedokážu kochat a jsem vděčná za každý přípravek, který mi pomůže vrásky vyhladit a vypnout.

Mimické vrásky se začínají objevovat již v mladém věku. Příčinou je, jak vypovídá sám název, aktivita obličejových svalů, které pracují prakticky nepřetržitě, protože i když zrovna mlčíme, neustále se nám něco honí hlavou a vzniklé emoce aktivují různé obličejové svaly. Takže pokud se nechceme tvářit jako mumie, mimickým vráskám se nevyhneme.

S přibývajícím věkem se navíc začnou na obličeji podepisovat frenetický životní styl, nezdravé životní prostředí, spaní v nevhodné poloze, nešetrné odličování a také nevhodné kosmetické přípravky.

Když jsem jednoho dne zjistila, že moje spací vráska pod pravým okem se ani do pozdního odpoledne nevrátila do původního stavu, začala jsem intenzivně hledat, testovat, studovat co jak a proč funguje. Vyloučila jsem jakoukoliv invazivní metodu, protože přirozený úsměv je na našem obličeji to nejhezčí a proto je nesmysl si ho kazit.

Pro udržení tvorby vrásek pod kontrolou a pro celkovou krásu pleti je důležité, aby měla její horní vrstva neustále ideální poměr tuku a vody a správné pH. O to se v ideálním případě stará příroda sama, ale náš životní styl a životní prostředí ideální většinou nejsou a proto je potřeba přírodě pomoci.

Přírodní pleťový krém s baobabovým olejem jako základ

Přírodní pleťový anti aging krém s baobabovým olejem

Jak tohoto ideálního poměru dosáhnout?

Potřeby pleti se neustále mění v závislosti na vnějších podmínkách (v zimě má pleť úplně jiné potřeby než v létě), na tom, co zrovna děláme (pleť při sledování televize má jiné potřeby než pleť po hodině plavání v bazénu), na menstruačním cyklu, věku, typu pleti a také stravě.

A přece nemůžeme a ani nechceme mít v koupelně 20 různých přípravků pro každou situaci.

Našla jsem způsob, jak si udělat pleťový krém na míru, pro jakoukoliv denní dobu, podle aktuální potřeby pleti a to s pouhými 3 přípravky.

 

 

Pokud máte jakékoliv dotazy k tomuto článku, ptejte se mě na ilona.s@tendence-esence.cz nebo mi můžete i zavolat na mobilní čislo 602 500 147, ráda to s vámi proberu.

Pokud jste dočetli až sem, děkuji.

Ilona

TE_Ilona_Maily