Trendy tohoto podzimu a zimy? Odvážné a fialové!

 

Co bude po zbytek tohoto roku in?

Rozhodně ne žádná nuda! Spíš si nejprve budete muset dodat kuráže, než některé trendy vyzkoušíte…

 

RTYtrendy-podzim-zima-2017

Nevím jak vy, ale já na ulici čím dál tím častěji vídávám výrazně, ale opravdu výrazně tmavé rty. A není se co divit, přesně to je trend, který letošnímu konci roku vládne. Rozlučte se s matnými rtěnkami a nenápadnými odstíny a vsaďte na odstíny, které se blíží hnědé, nebo dokonce fialové. A pokud si netroufáte, zvolte aspoň trošku tmavší odstín červené, vínovou, anebo je zvýrazněte leskem. Ten nemusíte aplikovat na celé rty, ale jen doprostřed – i to je teď v kurzu.

OBOČÍ

Předpisově upravené obočí? Tak s tím se pro změnu rozlučte. Co se týká obočí a i očí, světu teď vládne dokonalá nedokonalost. Co to znamená? Vsadit na přirozenost. Obočí tedy nezvýrazňujte, ani se jej nesnažte příliš tvarovat. A že v něm bude pár chloupků přebývat? Ani to dnes módním molům nevadí…

OČI

Jako u obočí i u líčení očí se nedokonalost vítá. A má to velkou výhodu. Pokud jste dosud neměla odvahu si oči malovat – nosit například linky, anebo se pokusit o sofistikované stínování, můžete se do toho teď bez obav pustit. Pokud se vám to totiž nevydaří s přesností na milimetry a s dokonalostí, kterou byste si přála, budete o to víc trendy! 
Co se týká barviček, které můžete ke stínování použít… Zde teprve začíná ta pravá džungle! Decentní odstíny hnědé už patří do minulosti a dnešek se otvírá všem barvám duhy. A pokud vaše oči budou duhu tak trošku připomínat, tak jste, co se týká trendů, trefila přímo do černého. Pokud byste raději přeci jen vsadila na jednu barvu, správnou volbou bude výrazný, sytý odstín lesního ovoce blížící se fialové.

NAHÉ LÍČENÍ

Na jednu stranu velmi výrazné rty a oči, na druhou stranu přirozené obočí. A co když jste přeci jen trošku konzervativnější? Potom vás potěší, že stále letí takzvané nahé líčení. Tento rok se toto líčení doplňuje lehkým nádechem světlounce růžové na tvářích i víčkách.

 

Jak se tuto zimu budete líčit vy? Jste milovnicí trendů, anebo se raději držíte své klasiky? Na letošních trendech se ale určitě dá ocenit sebevědomí. Totiž výrazné líčení a vysoké sebevědomí jdou zkrátka k sobě. A sebevědomá žena je přeci tak přitažlivá... Pokud tedy nemáte chuť ukazovat se světu s fialovými rty, ukažte mu aspoň své zdravé sebevědomí a kuráž! :)